Blog RSS

modne torbice -

Modne torbice so zagotovo predmet, ki ga ženske vsekakor potrebujemo. A kako jih ženske izbiramo? Najbolj smiselno se mi je zdelo povprašati kar ženske. In seveda so odgovori iz prve roke zanimivi, presenetljivi, nekateri zelo znani in vsekakor naši. Petra pravi: »Ne kupujem torbic nad 80€, ker to je zame kakor metanje denarja stran. Pomembno mi je, da je torbica funkcionalna in kvalitetna, izberem jo pa po izgledu. Torbica je zame skrivnostna zaveznica, v kateri se najde dovolj stvari, da v slučaju sile z njimi preživim par dni. Ko pa v njej kaj iščem, je kot črna luknja – stvari...

Preberi več

ženske torbice -

Kaj je tako privlačnega na torbicah?

Če pokukamo v globine ženskega srca, lahko rečemo, da so ženske torbice za ženske to, kar ženske rabijo in želijo. Kaj ženske rabijo?

Intimo. Ženske torbice za ženske predstavljajo  varen prostorček, kjer je skrito in hkrati dosegljivo vse, kar ženska želi imeti pri sebi.

Čarobnost. Vse prisotno, a vse skrito. Skrito navzven in tudi ženskam samim – saj dobro vemo, kakšne so ženske torbice, ko jih enkrat odpremo. Predmeti v torbici so zaklad, ki ga je potrebno vedno znova najti. Odkrivanje je ženskam všeč (razen, ko iščeš ključe in zdaj je pa res že pozno!).

Pustolovščino. Domišljija, čudenje, nepredvidljivost, hkrati pa popolna gotovost, da je tam noter tisto, kar iščeš in pika.

Lepoto. Ženske torbice so lepe. Lepe so oblike, barve, dodatki, okraski, kombinacije različnih vzorcev, tekstur in materialov. In lepe so ženske, ki nosijo torbice.

Samozavest. Nič ne manjka – zagotovo je vse v torbici. Za skoraj bilo kateri nepredvideni pripetljaj je dovolj že wc in dobro opremljena torbica. Nekaj minut in... rešeno! Če je zraven še dobra družba in več založenih torbic, pa skoraj, da ni ovir - niti za nevesto!

Preberi več

eleganca.si, elegantne torbice, modne torbice spletna trgovina, modne torbice za čez ramo -

»Paradoks našega časa je, da imamo telefone brez tipk, ljudi brez pameti, razmerja brez ljubezni, kokakolo brez sladkorja, kavo brez kofeina, cigarete brez nikotina, mleko brez maščob, ženske brez čustev, moške pa brez jajc! Kupujemo več, uživamo manj.« je napisal ameriški komik George Carlin. Jaz bi dodala še: imamo kup cenenih, nekakovostnih torbic.

A ravno torbica je predmet, ki se ne kupuje na potrebo in za katerega ni nikoli škoda denarja, saj prinaša sonce v žensko dušo.

Preberi več

Nakit, aaah, nakit! Ta prečudoviti predmet, ki si ga je človek nadel kot prvo stvar. Da! Nakit je bila prva stvar, ki si jo je človek nadel. Še predenj je izumil obleko, si je človek telo okrasil z nakitom.

Nakit je človekov najbolj intimni osebni okras, je znamenje moči in prestiža.

Nakit vedno in neprestano govori o človeku, ki ga nosi. S pojavom nakita iz plemenitega jekla, je tudi nakup modelov luksuznih verižic, zapestnic, s katerimi človek pokaže moč, avtoriteto in veljavo, postal mogoč. Novi modeli nakita – verižice, zapestnice - so dobesedno dih jemajoči. Ti mogočni, svetleči, čudovito pleteni kosi nakita so jasno sporočilo moči posameznika okolju, v katerem se giba in nahaja.

Preberi več

Če pogledamo kako so nastali najdražji izdelki in storitve na svetu, nujno opazimo rdečo nit: vsi so hoteli skozi izdelek ali storitev ponuditi "nekaj več", nekaj čudovitega, nekaj navdušujočega. Nekaj ob čemer naše srce zaigra. To je popolnoma jasno, ko se pred vami pojavi eden izmed najdražjih avtomobilov na svetu ali se sprehodite ob luksuzni jahti. Vsi hrepenimo po tem "nekaj več" in v resnici smo zadovoljni le, ko dobimo to, kar nas navduši - čeprav ni poceni!

Preberi več