ženske torbice RSS

ženske torbice -

Kaj je tako privlačnega na torbicah?

Če pokukamo v globine ženskega srca, lahko rečemo, da so ženske torbice za ženske to, kar ženske rabijo in želijo. Kaj ženske rabijo?

Intimo. Ženske torbice za ženske predstavljajo  varen prostorček, kjer je skrito in hkrati dosegljivo vse, kar ženska želi imeti pri sebi.

Čarobnost. Vse prisotno, a vse skrito. Skrito navzven in tudi ženskam samim – saj dobro vemo, kakšne so ženske torbice, ko jih enkrat odpremo. Predmeti v torbici so zaklad, ki ga je potrebno vedno znova najti. Odkrivanje je ženskam všeč (razen, ko iščeš ključe in zdaj je pa res že pozno!).

Pustolovščino. Domišljija, čudenje, nepredvidljivost, hkrati pa popolna gotovost, da je tam noter tisto, kar iščeš in pika.

Lepoto. Ženske torbice so lepe. Lepe so oblike, barve, dodatki, okraski, kombinacije različnih vzorcev, tekstur in materialov. In lepe so ženske, ki nosijo torbice.

Samozavest. Nič ne manjka – zagotovo je vse v torbici. Za skoraj bilo kateri nepredvideni pripetljaj je dovolj že wc in dobro opremljena torbica. Nekaj minut in... rešeno! Če je zraven še dobra družba in več založenih torbic, pa skoraj, da ni ovir - niti za nevesto!

Preberi več